Преслава обяви датата на излизането на дългоочаквания от феновете албум "Как ти стои".

CD-то ще се появи в търговската мрежа на 11.11.2011 година, като точно в 11:11 часа най-запалените почитатели на звездата ще могат да си закупят албума в музикалните магазини на Пайнер, съобщава сайтът на телевизия Планета, цитират от signal.bg.

Датата и часът не са избрани случайно. Преслава и продуцентите й отново заложиха на единиците, като число на успеха. Както знаем, изпълнителката промотира първото песента "Как ти стои" в Новогодишната нощ, точно в 1:11 часа и песента светкавично се превърна в хит и ето, че 10 месеца по-късно "Как ти стои" вече е заглавие на новия албум на звездата .

"Добрини", "От мен питието", "Почвай ме", "Право на влюбване", "Бягай", "Ако ще да боли" са новите заглавия, с които гласовитата певица ще провокира меломаните. Даниел Ганев и Велислав Драганински са основните композитори на новите парчета, а заслугата за въздействащите текстове е на Росен Димитров и Тина Денчева.

В албума са поместени и вече утвърдилите се като хитове сингли: "Пия за тебе"в дует с Елена, "Жените след мен", дуетната с Галена -"Хайде, откажи ме", "Как ти стои", "Помощ", "Като за финал", "Мръсно и полека.