Преслава е изпълнител с много професионални ангажименти и естествено има нужда от пълноценен релакс. Певицата все по-често избира зареждащата силата на природата и не пропуска всеки свободен момент, за да си подари глътка свеж въздух сред красотите на България. През лятото тя покори най-високия връх на Балканите – Мусала в Рила и се зареди с енергията на Седемте рилски езера. Неотдавна пък певицата изненада своите последователи в социалните мрежи с видеоклипчета и снимки от друго красиво място в България – Искърското дефиле.

Независимо от ниските температури навън, последното включване на живо на Преслава бе от Черепишкия манастир. Постът на изпълнителката в нейната официална страница във Facebook предизвика голям интерес и многобройни споделяния. Нейните почитатели й благодарят, че ги прави част от живота си извън светлините на прожекторите и не спират да я обсипват с хубави пожелания.

Освен туристическите обиколки, които певицата направи през 2017 г., Преслава все по-често може да бъде открита във фитнес залата. Тя определено е заложила на здравословния живот и това й личи на сцената, където грее в страхотна форма, пише planeta.tv