Преслава и бившият волейболен национал Теодор Салпаров са заедно на море. Макар да се опитват да прикрият, че са двойка, сигурни източници разкриха пред „Всеки ден", че двамата имат любовна афера. Най-възмутителното е, че синеокият брюнет официално е женен.

Добричлийката използва сестра си Ивелина Колева и племенницата си Виктория за параван, докато се радва на ласките на новия си любовник. Двамата непрекъснато са заедно, като уж случайно се засичат в заведенията по Слънчев бряг, където Преслава има ангажименти да пее.

Отделно прясната двойка пуска снимки с племенницата на Преслава - Вики, на които влюбените позират поотделно. Разбира се, волейболистът не казва кое е детето, но репортер на „Всеки ден" го разпозна. Това ясно показва, че детето вече е било запознато с последното гадже на леля си Преслава. Щерката на Ивелина Колева даже се обръщала галено с „чичо Тео" към волейболиста. Самият той коментира снимката си с него: „С мойта нова приятелка" (б.а. - правописът на волейболиста е запазен).

*Преслава и Салпаров често могат да бъдат видени в обща компания

През последните няколко месеца фолк певицата и Салпаров са засичани много често заедно по заведения, но почти винаги в по-голяма компания, а не сами. Те дори гледаха заедно финала на европейското първенство по футбол, което приключи преди по-малко от месец.

„Теодор е известен плейбой. Колкото и да ни убеждава, просто няма как да повярваме, че с Преслава са само приятели. Нищо чудно тя да го разведе. Той е голям палавник, погледът му не спира да шари и не се знае докога жена му ще го търпи", шушукат близките на волейболиста.

Този месец бившият национал подхвана частен бизнес - отвори първия си ресторант в Равда заедно със своя брат Георги Георгиев. На откриването на заведението не липсваше и любимата му фолк дива, която беше само на стол разстояние от него. Умишлено, за да не ги заподозрат, те седяха през един човек, а не плътно един до друг. „Бях поканил само най-близките си приятели за откриването", заяви Салпаров. Естествено, сред тях беше и изпълнителката на „Тази ли е новата ти?".

33-годишният бивш национал се радва на свободно лято за първи път от 15 години, а в момента се е отдал на бизнес дела по Черноморието, където се подвизава и чалга дивата ни. На последните снимки никъде не се вижда съпругата на волейболната звезда. Там е само новата първа дама на сърцето му, с която се говори, че мачкал чаршафите почти всяка вечер в скъпи хотели в актуалните ни морски курорти.