Преслава е в дълбока депресия. Фолк дивата е ронила крокодилски сълзи пред личната си фризьорка заради сензационните папарашки снимки на Бирмата и Алисия, които най-четеният седмичник „Уикенд" публикува в новия си брой, който от вчера е на пазара. Това разказаха пред „Всеки ден" очевидци.

Изпълнителката на „Аматьорка" страда, защото бившият й любим Георги Станоев се е хванал с колежката й. Преди да види фактите черно на бяло, Преслава отказвала да повярва на слуховете, че Ася от Вакарел и Жоро Бирмата са заедно. Самата Алисия също отричаше, че спи с младия бизнесмен, но папараците на Николета Лозанова ги причакаха на ВИП терминала на летище София, където екипът на предаването „хвана" в крачка двамата влюбени на връщане от романтичната им почивка в Тайланд. Бирмата заведе новата си любима на пътешествие, a поводът е отминалият вече Ден на влюбените - Свети Валентин. Кадрите на новата двойка ще бъдат излъчени тази неделя в предаването на Би Ти Ви, а вчера „Уикенд" публикува в аванс няколко фотоса.



Бирмата и Преслава изкараха над 2 години заедно, като постоянно се събираха и разделяха, а понякога се и биеха. Причините за скандалите им бяха както огромната ревност на младока, така и употребата на алкохол и наркотици. Ревнивият млад бизнесмен дори изби един зъб на колегата на Преслава Фики, с когото тя се натискаше преди година. Все пак двойката се раздели окончателно и всеки пое по своя път. Добричлийката смени няколко гаджета - колегата й Фики Стораро, футболистът Иван Бандаловски, но не се задържа дълго с тях. Станоев също мина през леглата на Галена, Деси Слава и Николета Лозанова и стигна до Алисия, в която е лудо влюбен.

„Преслава плака като малко дете. Явно още има чувства към него или пък е наранена, че я е заменил с нейна колежка. Това е все едно да се хване с някоя от приятелките й. Голямо предателство!", коментираха пред вестника ни очевидци на страданията на Преслава.



Според тях Алисия с нищо не превъзхожда Преслава. Освен че е по-голяма от нея с една година и има дете. 25-годишният Станоев явно си пада по каки, защото Преси беше по-голяма от него с 6 години, а Ася го „бие" с цели 7 лета.

Според източници на „Всеки ден" младокът е лудо влюбен в бившата на Ники Михайлов и Валери Божинов и дори двамата обмислят да заживеят под един покрив. „Хлътнал е яко по Алисия. С Преслава не ходеше по почивки в Тайланд и не й правеше такива романтични изненади като на Ася, явно наистина е сериозна връзката им и нищо чудно изпълнителката на „Мой" най-после да отведе пред олтара някой мъж - а именно Бирмата", смятат източниците ни.

Източник и сн.: Всеки ден, Уикенд, заглавна снимка: Костадин Кръстев - Коко, Фейсбук