„ВИП Брадър" още не е започнал, но отсега са ясни част от скандалните ситуации, в които ще бъдат забъркани участниците в сеирджийското шоу.

Несъмнено една от най-големите звезди вътре ще е Преслава и именно с нея ще са свързани най-сериозните провокации, разкриват от Нова, пише „Всеки ден". За да бъде напрежението на максимална степен, от екипа на звездния „Голям брат" вкарват тайно бившето гадже на чалга дивата - милионерското чадо Цветелин Маринов - Цуни.

Плевенският бизнесмен трябвало да се появи още в миналото издание на риалити шоуто, но тогава отказал. Сега обаче имал стимул да приеме - мисията му ще е да се събере с бившата си любовница. Тя, разбира се, не знае какво й се готви и със сигурност шокът да се срещне на такова място с гаджето си ще е голям, коментират източници. Добричлийката се очаква да остане в Къщата две седмици, като за тях първоначално трябваше да получи 60 хиляди лева. След като веднъж се опита да се отметне от влизането си в Къщата, мизата май е била вдигната на 100 бона.



Цуни също щял да прибере немалко пари, като финансовите условия все още са в процес на преговори между него и продуцентите. След като Преслава прекрати скандалната си връзка с Георги Станоев - Бирмата, нейни почитатели коментират, че като нищо попфолк звездата ще иска да си върне любовта на Цуни. Според близки на добричлийката тя е изпаднала в депресия от факта, че вече няма сериозна връзка, и спешно си търсела нова такава.

Цуни е известен в светските среди като един от свалячите и почитателите на гласовитите чалга изпълнителки. Плевенският бизнесмен се занимава с крупно земеделие и твърди, че фирмата му е сред най-известните в брашна. Той е известен и с купонджийския си нрав и аферите със знойни красавици.
Двамата с Преслава можеха да бъдат редовно засечени заедно по нощните барове през 2012 г. Източници твърдят, че тогава младият милионер бил много хлътнал по нея, докато тя повече си играела с чувствата му и се възползвала от него. Отношенията им обаче внезапно секнаха, след като прекараха зашеметяващо скъпарска ваканция в Дубай.



Заговори се дори, че Николета Лозанова има нещо общо. Манекенката имала зъб на Преслава и запознала плейбоя с красивата си приятелка Ваня Красимирова и той хлътнал до уши. Преслава пък впоследствие се залюби сериозно с Бирмата. Сега обаче пернишкият мачо е бита карта, особено след побоя, който взаимно си спретнаха на Слънчев бряг, и като нищо на неговото място удобно да се намести отново Цуни, коментират в светските среди.

„Цуни и Преслава така и не оползотвориха отношенията си напълно, имат още какво да си кажат и да преживеят", надяват се близки на фолк певицата, според които тя спешно трябва да си намери нова любов. В противен случай щяла съвсем да се пропие и залинее от мъка.