Преслава, Галена и Борис Дали представиха за първи път на концертната сцена съвместната си песен "Бутилка".

Хитовото парче и атрактивните изпълнители получиха изключително радушен прием от феновете по време на Годишните музикални награди на телевизия "Планета", пишат от signal.bg.

За бурните реакции на публиката по време на песента "Бутилка", изпълнена от гласовитото триото, носителката на "Музикален идол 2012" обясни: "Когато излезеш и виждат, че се забавляваш, те ти отвръщат със същото. Не си пренапрегнат, на всяка цена да ти се случи. Ние излязохме просто и се забавлявахме. Цялата публика стана - кой танцува, кой пляска, кой се радва... Ние сме добра комбинация, неочаквано добра комбинация, само Коцето ни трябва в тая схема".

Дали пък зад тези думи на Преслава стои евентуален проект атрактивното трио да прерасне в квартет, като към тях се присъедини и Константин, засега можем само да гадаем и да си казваме: "А, дано!"... Едно е сигурно - подобна колаборация със сигурност ще предизвика огромното любопитство на меломаните.

Преслава вече работи по новите си проекти. "Нови песни правя в момента. Чакат ме за клип, но покрай "Гласът на България" имам други ангажименти и малко се бавя с това, но иначе - нови песни подготвям".