Фолк певицата Преслава откраднала мъжа на Бони. Хитовата изпълнителка отмъкнала от ромската перла циганския барон Мечи.

Според запознати, преди време кралицата на фолка завъртяла главата на циганския барон. За жалост не успяла да задържи вниманието му за дълго и двамата скоро се разделили.

Бизнесменът е добре известен във фолк средите с щедрите си бакшиши. А сред ромската общност във Видин дори е смятан за аристократ.

Като представител на знатния род Аликовите Мечи се радва на особена почит сред съгражданите си. Легенди се носят за състоянието му, както и за конефермата му, която е неговата най-голяма гордост.

Прочутият бизнесмен е баща на дъщерята на Бони Михаела. Двамата никога не са крили връзката си и се говори, че той е и бащата на предполагаемото второ дете на певицата.

Въпреки че е женен Мечи изживява страстен романс с Бони преди осем години. А от връзката им се ражда дъщеря им Михаела. Бизнесменът осигурява охолен живот на дъщеря си и любовницата си. И единственото му изискване към певицата е да не се обвързва с друг мъж, тъй като тогава ще й спре издръжката.

Мълвата носи, че въпреки заплахата мургавата фолкаджийка често флиртува с други мъже. А Мечи от своя страна й върнал жеста като забърсал колежката й Преслава.

Въпреки аферата им, добричлийката така и не успяла да закрепи мимолетния им роман. А междувременно колежката й Емануела не пропуснала да си опита късмета с него, като й го отмъкне, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.