Добричлийката открай време заделя парите си, като ги влага в имоти, а сега поредната й цел е палат в "Драгалевци". Най-оборотната певица на Митко Пайнера успя да договори солиден хонорар от ВИП Брадър.

Първоначалната информация беше, че за двуседмичния си престой в най-известната къща Преси е спазарила 60 000 лева, които да раздели с шефа си в „Пайнер”. Тази сума всъщност била само за нея, а за компанията на димитровградския чалга гуру Митко Димитров се полагали още толкова като компенсация за няколкото отложени участия на топзвездата му.

Въпреки, че Преслава все още е в Къщата, където пожела да се върне по собствено желание, за да се спаси от ревнивата напаст Георги Станоев-Бирмата, певицата е получила парите си предсрочно, твърдят информирани с делата около шоуто. Това било един от изискванията й преди подписването на договора.



Цялата сума до последното левче Преслава е вкарала по сметка, в която събира пари, за да купи софийски дом за майка си, баща си, сестра си и племенничката си. Семейството й все още живее в Добрич. От половин година звездата е спряла паричните преводи към родния си град, с които всеки месец подпомагала родителите си. Причината е, че усилено пести за скъпарско имение в полите на Витоша.

Грижовната дъщеря имала намерение да прибере родителите си при себе си в София, за да е по-близо до тях, когато остареят.

Преслава дори вече си е заплюла имота – еднофамилна къща на 2 етажа в затворен комплекс. Инвестицията била за около 250 000 евро.