Вече няма и грам съмнение! Преслава гасне от анорексия и последните й снимки категорично доказват това.

Близките са отчаяни, а най-разстроена е майка й Янка, която търчи по болници да търси лек за дъщеря си.

На последното й участие не остана и капка съмнение за феновете, че певицата е болна. Тя е достигнала критичните 42 килограма и вече е с тяло на детенце, а не на 29-годишна жена. Запознати разказват, че вече на няколко пъти имала припадъци.

Ребрата й прозират изпод дрехите, кокалите стърчат като от скелет, лицето е скулесто и крайно изпито, а от едрия и сочен бюст не е останал и спомен.

Цяло чудо е, че най-ярката звезда от каталога на „Пайнер” все още поема ангажименти и се държи на сцената, пише „Уикенд“, цитира hotarena.net.

Диагнозата е анорексия – отказ от приемане на храна. Заболяването е на психическа основа – болният дори не разбира колко е слаб и непрекъснато се стреми да се вталява още и още. Нейни притеснени близки разказват, че на няколко пъти е колабирала. Певицата имала много ниско кръвно и когато не се е хранила цял ден, изравнявала границите и припадала.

В началото на кариерата си Преслава надхвърляше 70 килограма, но това не притесняваше никого и тя бе любимка на публиката. Сега, когато е почти двойно по-слаба, фен страницата й в социалната мрежа е пълна с негативни коментари. Под всяка една снимка на Преслава четем възмутителни отзиви колко зле изглежда, каква вейка е станала и как трябва да се вземе в ръце.

Но това не се случва. Точно обратното. С всеки изминал ден Преслава вехне, а с всяко едно участие на сцената я виждаме все по-анорексична.

Изпълнителката на „Водка с утеха“ мълчи за здравословното си състояние и не коментира. Лъже майка си, че посещава редовно лекаря си в столицата, а в същото време не спира да гладува.

„Детето ми загива! Не знам кой я подлъга, че е дебела, та да почне с тези диети. Някой трябва да я спре, преди да е станало късно”, плаче майката на Преслава.