Преслава се възползва от слънчевото ноемврийско време, за да разходи дъщеричката си Паола в планината. Изпълнителката на „Пайнер“ умили феновете си във Фейсбук като публикува снимка от прехода в профила си в социалната мрежа. На кадъра певицата е в спортно облекло, а дъщеричката ѝ се наслаждава на разходката в туристическа раница.

Преслава, като истински любител на природата, гледа да използва всяка свободна минута да е на открито с малката сладурана. За часове фотосът събра над 20 хиляди харесвания. Феновете на изпълнителката на „Да гори в любов“ са доволни, че любимката им калява дъщеря си: „Браво, закалявай я. Така няма да се разболява често.“ „Важното е да диша чист планински въздух.“ „Много сте сладки, истински планинарки.“ „Една невероятна картина, която е нарисувал животът.“

Не липсваха обаче и злъчни коментари: „Ще изкажа мнението си спрямо дрешките на детенцето. Може да съм груба, но може да е по - хубаво облечено.“ „Това дете баща няма ли, че майката го носи или е разходчица по женски?“ „Абе, вие гримирани ли спите бе хора?“ „Преслава ходи с професионален грим на планина . Доста професионално.“ Припомняме ви, че певицата не спира да информира почитателите си как се развива малката Паола. Преди седмица Преслава се похвали, че Паола е проходила, споделяйки клипче в социалната мрежа.