Летният парти сезон по българското Черноморие вече бе открит с шумни купони и много надежди за срещи със звездите на телевизия “Планета”.

Българите в чужбина също очакват своите любими изпълнители и вече се подготвят за емблематични срещи с тях. Обикновено през лятото българите, живеещи в Европа се завръщат по родното Черноморие за своята ваканция, но тези, които няма да пътуват до България също ги очакват изненади.

На 12 юни “Певицата на годината” – Преслава ще пътува до Норвегия за своя първи концерт в Скандинавия. Столицата Осло ще бъде домакин на българското парти и със сигурност то ще привлече многобройната българска общност.

Срещата на Преслава със сънародниците ни в Норвегия ще бъде само ден след Празничния фолклорен концерт, с който музикална компания “Пайнер” ще отбележи своя 25-ти рожден ден. В него гласовитата певица ще участва като специален гост. Тя ще излезе заедно със своята сестра – Ивелина Колева, за да представят песента “Иван Елена тихом думаше”. Ще има и друга голяма изненада от Преслава, но каква е тя, екипът на телевизия “Планета” все още пази в дълбока тайна.

За своя концерт в Осло изпълнителката на хита “Ако утре ме губиш” е избрала тотални хитове от своя репертоар, но със сигурност ще се изкуши да поздрави публиката и с няколко любими народни песни, пише Planeta.tv.

Снимки: Георги Малев