Нова диагноза се появи сред звездите – безгърдие.

Клиничен случай е фолк певицата Преслава, която загуби бюста си като КТБ – милионите. Дори Райна има какво да покаже в сравнение с нея.

Повече от 40 см се изпариха от пазвата на гърлата и продължават да вехнат, пише HotArena.net

Безгръдието й измъчва най-вече феновете, които окапаха като круши, откакто певицата отслабна. ,,Трябва да се спре! От тези диети погрозня и се състари. Прекалено е слаба, а и запазената й марка – пищният бюст, изчезна безвъзвратно“, коментират експочитателите на добричлийката.

Сега когато най-големият естествен бюст на поп фолка го няма, Преси трябва да компенсира с хитове и безкомпромисно пеене. Според запознати обаче, диетите се отразяват на гласа й и Преслава вече не е онова, което беше.

Затова изпълнителката на „Водка с утеха“ обмисля сериозно дали да не прибегне до силикона.

*Преслава сега

Припомняме, че още по времето на пищния си период, Преслава легна под ножа. Но не за уголемяване – точно обраното. Певицата се оплакваше от болки в кръста и плексит, заради огромния си естествен бюст, затова реши да го намали.

Дори и след операцията обаче, гърдите й си бяха големи и феновете им се радваха като Тачо на бира във ВИП Брадър!

Откакто започна с жестоките диети обаче, нещата се промениха. Бюстът й падна и от гръдна обиколка 120 см, сега е има-няма 80 см, а теглото й – едва 43 кг. Разликата е толкова голяма, че Преслава вече се нуждае от сутиен само за да придържа увисналите кожички.

Гаджето й Бирмата няма проблем с това, но феновете – имат, а както знаем, тяхното мнение е на първо място.

Именно затова Преслава може много скоро да ги зарадва с дини като от зората на кариерата си..

*Преслава преди