Актуалният сингъл на Преслава "Ти да видиш" направи своята неочаквана премиера в Интернет през януари.

Оттогава публиката е в очакване да разбере дали парчето ще се сдобие с видеоклип.

"Това е една много хубава песен, която изтече в интернет пространството и беше хубаво да излезе с видеоклип. Може би трябва да помисля да направя. В момента наближават наградите на "Планета" и е малко хаос в главата ми все още. Може би след това ще го обмисля" - казва певицата в интервю за пловдивски клуб, пишат от signal.bg.

Гласовитата певица, която е и треньор във втория сезон на "Гласът на България", не веднъж е споделяла в интервюта, че видеоклиповете не са нейната стихия, но си дава сметка, че именно чрез тях една песен разкрива пълния си потенциал и живее по-дълго в съзнанието на хората.

"Поемам вината изцяло. Аз си харесвам страшно много песните, примерно една "Водка с утеха" до ден днешен няма клип. Сигурно така ми е тръгнало. Навремето първият ми хит, участията ми тръгнаха с него, беше "Нямаш сърце", пак нямаше клип, а беше номер 1 в класация. Но винаги един видеоклип подкрепя много песента, помага за нейното популяризиране и като цяло е хубаво да се направи на хубави и стойностни песни, но аз съм малко по-мързелива. Винаги съм се оправдавала с това, но аз наистина не обичам да снимам клипове, защото там общо взето е една суета - чупки, стойки, а аз не съм такава, но самата ми професия го изисква и затова казвам, че поемам изцяло вината" - обяснява звездата на "Пайнер".