Фолкпевицата Преслава се е помолила за бъдещето си бебче на една от най-светите икони у нас-тази на Богородица в Бачковския манастир. За нея се вярва, че е една от двадесете икони в света, на които самата Пресвета Богородица е позирала. Силата й е да помага на болните и бездетните, затова ликът на Божията майка, пазен в малката църква на манастира, се смята за чудотворен.
Преслава пусна снимка от поредния водопад, който е посетила тези дни, като изрично уточни, че той се намира край Бачково.

Феновете й са убедени, че певицата наред с вече задължителната си разходка из планинските усои на Родопите, не е пропуснала да посети един от най-старите манастири у нас и да се помоли за безпроблемно раждане. 33-годишната изпълнителка, която допреди година затваряше дискотеките и се забъркваше в скандали, коренно е сменила начина си на живот. Тя непрекъснато е сред природата, спуква се от ходене по планините и демонстрира здрав и свеж вид. Все пак притесненията й, че предишният й начин на живот могат да повлияят на бебето, а карали да умира от страх, затова решила че е не е зле да се помоли на Божията майка.