„Беше доста подпийнала, едва се държеше на краката си. И друг път сме я виждали в настроение, но този път си беше откровено натаралянкала“, коментират с известна доза разочарование фенове на Преслава след последното й участие в Перник.

Изпълнителката на „Водка с утеха“ е прекалила с алкохола, с което си навлякла гнева на половинката – Георги Станоев-Бирмата, пише HotArena.net.

Неприятната случка е от този уикенд. Преслава имаше участие в родния град на гаджето си Перник и очаквано Малката Бирма присъстваше на купона.

Това обаче предизвика дискомфорт за певицата, която предпочита гаджето й да не я следва на подобни мероприятия заради болезнената му ревност. Повечето фенове на Преслава по участията са мъже, те често флиртуват с нея, прегръщат я за снимка, подсвиркват й и мятат неприлични погледи.



Това винаги вбесява Бирмата и затова с певицата избягват да се засичат, докато тя е на работа.

Този път участието й обаче беше в Перник и Георги Станоев реши да се повесели с компания. Вместо това обаче, купонът се превърна в кошмар. Болезнената ревност на Бирмата отново се проявила, и то в заплашителни размери, разкриват запознати.

За да си вдъхне кураж, певицата обърнала няколко питиета.

От снимките се вижда, че Преслава е доста подпийнала, като личат и погледите на феновете в клуба.

„Това е нейният начин да разтовари в подобни неловки ситуации, когато Бирмата е там“, разкриват приятелки.