Това се случило по великденските празници – разказват пред ''България днес'' отлично информирани източници, запознати с драмите около певицата и майката на гаджето й Жоро Бирмата.

21-годишният милионерски наследник неколкократно се опитвал да помири родителката си и фолкфурията, но безуспешно. В гилдията раздухват, че Станоева в началото изобщо не криела неприязънта си към чалгаджийката. Бившата шефка на ''Миньор''-Перник се дразнела, че отрочето ѝ се занимава със 7 години по-възрастна от него певачка.

Лидия изпитвала съмнения, че Преслава преследва сина й заради парите му, но въпреки това не посмявала да го настройва срещу нея, пише kliuki.bg.

В последно време обаче майката на Жоро Бирмата решила, че е по-добре да не дава излишна стръв на медиите, и дори започнала да излиза по кафенета с пайнерката. Точно преди Великден двете са забелязани да си пазаруват маркови парцалки в центъра на София.

''Лидия е изключителна жена – работохолик цял живот. Не цепи басма на никого. Въпреки това е човечна и точна с хората, които смята за читави. В началото беше против връзката на Георги с Преслава, но после омекна'' – разказват пред таблоида свидетели на отношенията им.

Пред приятелки Преслава пък споделила, че иска на всяка цена да има Жоро за съпруг.