Къса памет има фолкпевицата Преслава. Чалгарката забрави за интригите, които дълго време я спрягаха за любовница на риалити героя Пламен Богданов, и реши да му подаде ръка. Брюнетката връща на звездния хоризонт младока, след като избра да снима точно него в най-новия си видеоклип. Феновете на Преси се учудиха от решението на чалга звездата.

Преди години певицата и Богданов бяха спрягани за любовници, след като младокът се изпусна в къщата на Големия брат, че е имал връзка с нея. Малко по-късно те се оказаха под един покрив във формата, където сценаристите се опитаха да спретнат любовна интрига между тях. Въпреки че както Преслава, така по-късно и Пламен отричаха да са имали афера и твърдяха, че всичко е недоразумение, дълго време моделът Богданов бе спряган за неин бивш.

Сега изпълнителката се радва на щастлив семеен живот с половинката си Павел и щерка им Паола. Певицата е забравила за клюките, които я свързваха с не един или двама младоци. Участието на риалити звездата Пламен в най-новия проект на попфолк звездата ще му отвори врати за още ангажименти, тъй като парчето на Преслава в момента е на първо място в класациите за най-слушана песен.

Само за 10 минути видеото беше изгледано от 10 хил. потребители в мрежата. Чалга почитателите са толкова изумени от песента, че напълно изместиха фокуса от новия нос на Преси, който беше дълго време център на вниманието.

източник:България днес