След като прекара само две седмици в Къщата на „ВИП Брадър", Преслава се завръща с гръм и трясък в шоуто днес, пише „Всеки ден".

Това измислиха продуцентите, отправяйки предизвикателство към феновете й. Те трябваше да подкрепят завръщането на чалга звездата с вот в Интернет, така че да се съберат 10 000 гласа „за".

Само за 5 минути идеята набра скорост със 7000 одобрения, а в края си офертата събра близо 70 000 харесвания. От екипа на предаването довериха, че Преслава е била най-добрият им участник досега, тъй като не е въртяла скандали и интриги, а в същото време е предизвиквала зрителския интерес. Певицата пък на драго сърце приела да се върне, защото точно в този момент няма заложени професионални ангажименти, а участието й в най-популярното риалити ще й донесе допълнителен хонорар.



Според запознати добричлийката ще остане в Къщата на виповете седмица, което ще струва на продуцентите нови 20 000 лв. По време на престоя си Преслава няма да участва в номинациите, няма и да може да бъде номинирана от останалите, тъй като се води на гости и не е равноправен съквартирант.

Със сигурност звездата ще бъде посрещната радушно от останалите, които не спираха да сипят комплименти по неин адрес. Здравко от „Ритон" даже я нарече ангел, защото имала изключително добро сърце. Самата фолк дива също не скри, че в Къщата й е било изключително приятно, и даже съжали пред Гала в „На кафе", че си е тръгнала по собствено желание.

Истината е, че продуцентите измислиха как да върнат Преслава в шоуто, защото треперят за рейтинга на шоуто. Както е известно, тази вечер ще бъде изгонена още една известна личност от шоуто, а след поредицата от скандали между Кичка и Катя и Здравко от „Ритон" май не остана нищо вълнуващо да се случва.