Преслава се завърна от своята екзотична ваканция в Тайланд, която си подари в началото на Новата година. Две седмици слънце, море, много положителни емоции и пълен релакс. Многобройните почитатели на звездата на телевизия “Планета” също бяха въвлечени в това приключение от самата нея. През цялото време Преслава публикуваше снимки и кратки клипчета в официалните си профили в социалната мрежа от това Райско кътче. По всичко изглежда, че певицата си е прекарала страхотно и не е пропуснала нито едно от изкушенията, които предлага Тайланд.

От кадрите се вижда, че истински се забавлява, докато язди слон, а в зоологическата градина пък е открила нови приятели. Сладка маймунка се гушка в прегръдките й, а бебе тигър се е излегнало кротко и в блаженство до Преслава, която го храни с шише с биберон.

От 17 януари певицата поднови концертните си изяви, а нейната първа среща бе с почитателите й в столицата. Днес Преслава ще радва с песните си публиката в Пловдив, а в събота отново ще пее в София, пише planeta.tv