Един от най-дългоочакваните музикални проекти тази есен е дуета на Преслава и Галин. Хитовите изпълнителите се събраха, за да зарадват меломаните, а заглавието вече е официално потвърдено от тях и е “Така ни се пада“. Вълнението на феновете е огромно, нетърпението им също.

Преслава и Галин нажежават още повече музикалните страсти тези дни, като ни пренасят в звукозаписното студио. В официалния канал на Preslava в YouTube вече може да бъде гледано видео, което разкрива интересни моменти от творческия процес по време на записа. В него става ясно, че Преси буквално шокира Галин, като записва песента на един дъх, без почивка и прекъсване. „За първи път виждам такова нещо”, призна той.

„Само Преслава може да запише цяла песен на веднъж. Браво най-добрата. Нямам търпение вече. Мисля си че този дует ще бъде бомба със закъснение. Ще се слуша от всички и навсякъде“, “Ще се чува не само в България, а и в чужбина. Хит, хит, хит. Успех“, “Фараонът и кралицата. Уникални сте. Успех на дуета ви. Нямаме търпение вече“, пишат най-запалените почитатели.
Дали Преслава и Галин са избрали ритмично и изпълнено със заряд парче или пък са предпочели по-баладично звучене, предстои да разберем