Шармантната певица Преслава била обхваната от поредната лудост, присъща за представителите на артистичните професии.

В последните дни тя твърдо решила, че ще ходи да си прави операция на носа, защото вече просто не можела да понася почти невидимата гърбичка, която има там.

В средите на шоубизнеса усилено се шушука, че Преслава обвинява именно този свой малък недостатък за нещастията си в любовта и невъзможността да си намери достоен партньор в живота. Неуспехите с последните й любовници Жоро Бирмата и Цуни от Плевен напълно я изкарали от равновесие, и тя решила да се довери на хирурзите от известна козметична клиника в Истанбул.

Интервенцията била планирана след средата на септември, когато туристическият сезон ще приключи и следователно ще намалеят ангажиментите й по морето. Да отиде от Пловдив до Турция на практика нямало да й коства нищо, а самата операция щяла да продължи не повече от няколко часа, включая излизането от упойката, пише skandalno.net.

Въпреки желанието си обаче, Преслава се оплакала пред свои приятелки, че се страхува от болката, която неиминуемо ще изпита след като премине действието на обезболяващите. Освен това не знаела как ще се процедира и изпаднала в истински шок, когато ''запознати'' с подобен тип корекции разкрили, че ненужната кост се изпилва с огромна пила.