Фолк звездата Преслава вече свикна с мисълта, че не може да изпълнява професията си на голямата сцена и че няма да може да изкарва пари дълго време. Затова всеки ден се включва на лайф в официалната си страницата във "Фейсбук", за да си поговори със своите почитатели. Пред тях изпълнителката на "Лъжа е" призна, че покрай социалната изолация е открила свой нов талант, така че от глад няма да умре.

Заради извънредното положение и наложената карантина, Преслава не ходи на фризьор. Затова й се наложи да боядиса косата си съвсем сама, а резултата показа пред зрителите в лайфа. "Справих се доста добре, не мислите ли?', попита ги тя.
"Даже мисля да питам моя фризьор Момчил Спасов дали може да ме вземе в неговия салон да правя колежките. Там ходят много певици", шегува се певицата.

Веднага заваляха и първите желаещи да се доверят на фризьорските умения на певицата. Фенове започнаха да й пишат за свободни часове. "Аз също мога да си запазя час, но не го правя, заради извънредните мерки. Трябва да се спазва дистанция", заяви тя и за пореден път се отличи от колежките си, които се оказа, че не могат без любимия си фризьор и го посещават дори в това страшно време.

Преслава е щастлива, че най-накрая има повече време за семейството си и намират начин да се забавляват в домашна обстановка.

снимка:инстаграм преслава

източник:Блиц