Като изключим зъбните импланти, фолк певицата Преслава е една от малкото в бранша, които нямат корекции по лицето си. Досега.

Първата такава обаче вече е факт, пише HotArena.net.

Певицата си е направила ринопластика преди броени дни и резултатите са налице. Изпълнителката на „Пиши го неуспешно“ е направила нослето си по-тънко така, че да отговаря на останалите й черти.

Преди операцията певицата имаше доста по-широк нос, но заради повечето килограми и пълното й лице, не правеше впечатление. Откакто отслабна драстично обаче, чертите на Преси доста се изостриха, а лицето й стана скулесто и ужасно слабо.



Широкият й нос рязко контрастираше на изпитото й лице, докато след операцията чертите й станаха по-съразмерни.

Не на това мнение обаче са феновете. Те я упрекнаха, че и тя като всички нейни колежки се е подвела по манията с операциите и се е окепазила. „Преслава, защо!“, „Голяма грешка е направила! Носът й е остър като на Пинокио“ и прочие негативни коментари четем по форумите.

Досега почитателите на Преслава харесваха у нея най-вече естественият й вид и липсата на пластики по лицето, джуки в устните и т.н. Всъщност единствената й интервенция бе за намаляване на бюста.