Фолк дивата Преслава официално обяви, че си търси ново гадже. И за да е по – атрактивна, си боядиса косата в огненочервено.

„Който сменя косата, сменя и мъжа. Отворена съм за нови връзки и напълно свободна”. Това заяви певицата след бляскавото си връщане в медийното пространство.

Близо месец Преслава се усамоти със сестра си и племенницата си. Тя не приемаше участия, защото имала спешна нужда от релакс, какъвто не си позволявала от цяла година насам.

Или по-скоро използва почивката си, за да се отърси от неприятните спомени от предишната си връзка с Георги Станеов - Бирмата. Тя го заряза точно преди около месец, но така и не стана ясно каква е причината.

Новата визия и предизвикателното й изказване шашнаха и феновете, и колежките й. С днешна дата тя е по-слаба от всякога, но отрича да пази диети.

Напук на слуховете, че не хапва нищо и е анорексичка, тя твърди, че се храни нормално, но набляга предимно на салати и месо, заради което не трупа и килограми, пише „Всеки ден”, цитира hotarena.net.