Преслава съвсем се е вманиачила в идеята да си върне бившето гадже Бирмата!

Чалга певицата е започнала дори да си измисля менте връзки, с които да го кара да ревнува, а освен това е ходила при врачка туркиня, която да направи любовна магия на Жоро, научи „Всеки ден“.

Откакто „пайнерката“ научила, че Георги Станоев я е сменил с по-млада от нея пловдивчанка на име Глория, тя място не можела да си намери от яд. Певицата само се чудела как да подразни богаташкото чадо. Тя дори обмисляла вариант да плати на някой сексапилен красавец, с когото да се щракне на 2-3 места, и така да тръгнат слухове за нея, че има връзка и е влюбена.

Преси стигнала и дотам да разчита на наивни и елементарни номера, като например да пише във Фейсбук „влюбена съм“ или пък да публикува сърчица.

Засега обаче отчаяните й опити удряли на камък и Преслава не получавала никакво внимание от Бирмата, с когото се млатиха само преди няколко седмици на паркинг на хотел в Слънчев бряг.

*Бирмата с майка си и Преслава

Добричлийката не спирала да звъни на Станоев с повод и без повод и му пращала десетки SMS-и на ден. Милионерският наследник дори обмислял да блокира напълно номера й, за да спре опитите на чалгаджийката да се свърже с него.

Звездата на „Пайнер“ е прибягнала и до помощта на врачка, за да си върне любимия. Миналата седмица Преслава е посетила една от най-известните ясновидки в Бургаския регион – туркинята Фатме, която посреща клиенти в малката си къща в село Тънково, на 6 километра от Слънчев бряг.

Фолк певицата била закарана в 7 сутринта при Фатме от бившата жена на Благой Георгиев – Христина, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net. Звездата направила специален любовен ритуал, продължаващ около 2 часа. Любовната магия на Фатме щяла със сигурност да й върне Бирмата. За чародейството Преслава броила 1000 лева.

*Бирмата с новата си Глория