Певицата Преслава успя да впечатли журито и публиката с третото си артистично превъплъщение в популярното риалити шоу - “Като две капки вода”.

В третия лайв на предаването Преслава влезе в образа на Тина Търнър - задача, с която тя се справи перфектно. С много артисцизъм, музикален талант и харизма звездата на телевизия “Планета” претвори рок легендата, като доказа своя професионализъм, класа и защо толкова години е сред любимите изпълнители в България. Със своето изпълнение Преслава успя да впечатли и журито, което не скри високите си оценки за представянето й.



“Не мога да повярвам, беше страхотна! Трябва повече да се занимаваш с този стил музика!”, призна Фънки, който бе спечелен от изпълнението на певицата. Зрителите също изразиха своята подкрепа за Преслава, като с гласовете си затвърдиха лидерската позиция на звездата.



“Благодаря ви за безпрекословната подкрепа и снощи. Беше много емоционална вечер. Старая се много, заради всички вас. Обичам ви много!”, сподели и Преслава след победата си в “Като две капки вода”.



Интересните превъплъщения за Преслава продължават и в следващите издания на шоуто, а още в понеделник ще я видим в образа на Лили Иванова.

снимки: Като две капки вода