Последната упорита клюка във фолк бранша гласи, че гаджето на Преслава - Бирмата, наел детективи, които да следят любимата му, пише в. "Уикенд".

Бившият футболист разобличил в измяна изпълнителката, но въпреки това, не я е изгонил от дома и леглото си. Затова Бирмата решил да следи певицата.

Градските легенди носят, че преди коледните празници любимият на Преслава я хванал в лъжа. За това, че не са й съвсем чисти делата, му подметнали негови приятели, които уличили Преслава в лъжа, цитира lifestyle.bg.

"Тя му казала, че е на участие в провинцията. Наистина е имала такова, но не извън София, а на частно парти на небезизвестен бизнесмен. Разбрал за измамата Бирмата побеснял", одумват Преси в чалга бранша.

Така влюбеният младок наел частен детектив. Човек от охраната на Бирмата обаче "изпял" на певицата за капана, който шефът й спретнал. Така, с днешна дата, към Преслава са прикрепени двама гардове, които не й дават да шава, пише още изданието.

Бирмата даже взел ключовете от личното й БМВ, като й завещал своето "Бентли" и шофьор. Певицата ограничила и контактите с приятелките и колежките си.