Фолк певицата Преслава има нова тръпка. Чалга дивата е на път да забрави за Георги Станоев - Бирмата, с когото дори се биха, и да започне на чисто.

Добричлийката е завъртяла главата на млад футболист от Пловдив. 26-годишният спортист на име Дани Кики е халф на местния „Локомотив" и се слави като един от красавците в града. Около него редовно се навъртали моделки и знойни красавици.

Дани е от смесен брак. Неговият баща е сириец от кюрдски произход, а майка му е българка. Кики има малко дете от доскорошната си приятелка - плеймейтката Антония Иванова. Тони е участничка в конкурса „Мис Плеймейт" през 2005 година, а през 2008-ма пък печели кораната на конкурса „Мис Марица". Напоследък обаче отношенията им претърпели крах и като резултат той залюбил Преслава, пише ''Всеки ден''.

*Дани Кики

*Дани с Антония

Двамата се запознали по време на участие на певачката в един от местните чалга клубове. Там Кики купонясвал заедно със свои колеги футболисти, а изпълнителката дошла да пее на тяхната маса. Дани се възползвал от тази възможност, за да се запознае с нея. След като приключила с изпълнението си, Преси останала при него и до края на нощта двамата вече се прегръщали и целували.

„Преслава напоследък е в дълбока дупка заради ужасното отношение на Бирмата към нея. Това са безкрайни сцени на ревност, подигравки, гаври. Тя има нужда от нова любов", коментират нейни приятелки.

*Антония

Връзката на Преси и Дани била от седмица-две, но изглеждали толкова близки, сякаш се познавали от години. „Личи си, че са един за друг. Много са сладки. Има един проблем обаче. Дани не се е разделил съвсем с Антония, трудно ще е, а и той има дете все пак и няма как да й отдели цялото си внимание", коментират негови съотборници от „Локо".

Не е тайна, че откакто Преслава има връзка с Бирмата, няма ден, в който тя да може да си отдъхне. Майка му Лидка Скалата мразела от дъното на сърцето си звездата и правела всевъзможното да я разкара от дома на синчето си. Тя е изключително властна жена и каквото каже - това се случва, коментират запознати. Пиянските запои, на които и двамата се отдават, също не помагали. Преди месец пред очите на всички Преслава и Жоро Станоев се млатили като кечисти от най-висок ранг.

До грозната сцена между певицата и любимия й се стигна в дискотека, когато тя решила да танцува с шефа на голяма българска фирма за ядки - Ангел Ангелов, известен като Геле Ядката. „Да ти е*ба майката! Ти с мен не танцува за 3 години, с тоя ли ще ми танцуваш?", избухнал Бирмата. Унижена, певицата грабнала една бутилка, без да се замисли, и я разбила в главата на Жоро.

*Бирмата и Преслава

*Бирмата с майка си Лидия