Една от най-уважаваните и най-търсените певици - Преслава, може да прекрати преждевременно кариерата си.

Знойната брюнетка има проблем с гласните струни, като за сега няма да поема участия минимум 6 месеца. Преслава е на върха на кариерата си и макар, че няма много концерти и албуми, тя е сред най-търсените в бранша. Участията са й предимно по барове и дискотеки, като се радва на големи посещения и уважение сред феновете си.

Певицата от Добрич е в шок от лекарската диагноза. Според специалисти, божествения глас на звздата виси на косъм, защото тя страда от възли на гласните струни, пише skandalno.net.

Това е най-черния кошмар за една певица. Коварната болест се развива от недоспиване, задимени помещения, постоянния стрес и напрягане на гласа. Фолк дивата е на път да загуби кариерата и живота си, но всички нейни привърженици я подкрепят искрено.

Най-добрият вариант според докторите е , тя да слезе от сцената за 6 месеца, като това ще се разбере скоро, след като завършат изследванията.

Популярната певица е отменила всички свои участия и концерти, като чака с голямо притеснение крайната диагноза на медиците. Много е вероятно и да пропусне концерта на Пайнер, който ще е на 25-ти юни в центъра на столицата. Надяваме се, първоначалното заключение да е сгрешено и фолк звездата да се върне колкото се може по-скоро на сцената.