Фолк певицата Преслава спука гума на магистрала „Тракия" в неделя вечерта. Актуалната изпълнителка е претърпяла неприятния инцидент в 21 ч. през почивния ден, пише „Всеки ден".

Преси не разкри директно, че има премеждие на пътя, а качи снимка в социалната мрежа, на която се вижда, че на таблото на автомобила й свети, че лявата й гума няма налягане. Певицата написа под кадъра „Бързо да каже кой ни завидя на купона в колата", защото малко преди инцидента тя бе качила клипче, на което пее с приятелка в луксозното возило, докато пътува.

Разтревожените й фенове веднага я заляха с коментари: „Какво е станало?", „Преси, добре ли си?", „Милата, дано се оправиш скоро" и „Зли очи са ви завидели на купона". Самата изпълнителка не разкри дали всичко е с благополучен завършек, но неин познат успокои почитателите й и добави коментар: „гумата е сменена и всичко е наред".

Припомняме, че преди седмица актьорът Деян Донков спука гумата на „Мини Купър"-а си в пропаднала шахта в Банско и получи акт от КАТ. Донков обясни, че такива инциденти на пътя могат да имат и фатален край, но в неговия случай не се е стигнало до такъв само благодарение на това, че гумата е била подсилена и не се е взривила, което му е позволило да овладее колата.

Сред другите известни личности, които са се сблъсквали с това премеждие на пътя, е актьорът Калин Врачански. Каръкът го споходи на път за Пловдив и той спука гума на мотора си, докато пътуваше за града под тепетата.

През пролетта Лео Бианки пък закъса на път за Бургас заради дупка. „Карах с 90 км/ч, но се спукаха и двете гуми на автомобила ми", сподели певецът готвач тогава.

Posted by

Живей!

Posted by Preslava on 16 август 2015 г.