Скъпичко излиза Преслава на гаджетата си! Щом дори милионерски син като Жоро Бирмата не успя да издържи на финансово й темпо, представете си за какво иде реч!

300 000 евро е изхарчила фолк дивата само за три месеца на Жоро, твърдят близки приятелки на Преси. Тя признала пред тях, че следващото й гадже трябвало да заделя поне по 100 000 евро за месечната й издръжка – нещо, с което Бирмата не успял да се справи.

Излиза, че Преслава харчи повече, отколкото е тарифата да наемеш един луксозен автомобил. Броячът на изпълнителката отмерва по повече от 2 евро на минута.

И сега сигурно си задавате въпроса за какво толкова харчи Преслава? Само един чифт дънки на фолк дивата стрували 7000 лева! Тоалетът бил подарък от Жоро Бирмата и Преси не спирала да се хвали с новата си придобивка пред колежките.

Отделно изцеждала джоба на милионера за клипове и нови песни, а ежедневните й глезотийки нямали край.

Накрая на милионерчето му писнало да плаща и я зарязал. „Не ме занимавайте повече с тази! Не искам да я виждам!”, тръшкал се Бирмата пред приятели.

„Не искам да коментирам! Разбрали сме се да не говорим по темата. Това са си техни неща и не искам да ги обсъждам”, заявила майката на Жоро пред „България Днес”, пише hotarena.net.