Едно е ясно - независимо съществуващата силна любов, връзката на Преслава и Жоро Бирмата е обречена.

И двамата са го осъзнали и затова всячески се опитват да продължат по различни пътища. Слуховете гласят, че Георги дори започнал да се среща с нови мадами и успял да забие мацка, която живеела в Лондон.

Певицата пък предпочита да бъде сама и не иска да се занимава със сериозни връзки.

За мелето наскоро била виновна предимно Преслава. Докато колегата й Фики изпълнявал „Горе-долу“, тя била напълно наясно, че Жоро е в същото заведение. Затова решила като дойде нейната част в песента, да грабне микрофона, и да спретне флиртаджийски театър, използвайки Стораро – младши. Гледала го изкусително, прехапвала си устните, правила секси движения и за финал – целувка – това доведе до бой, а после и кръв.



Именно целувката е преляла чашата и Бирмата е скочил с тупаници на Фикрет, пише „Блясък“, цитира hotarena.net.

Въпреки че са разделени, бившите гаджета още се търсят един друг. Георги проучвал къде ще бъде на участие или на купон нестихващата му тръпка и се втурвал натам. Винаги правел всичко възможно тя да научи, че той също е вътре.

Подобни вечери приключват с пререкания и дори скандали. Преслава му прощавала изблиците и така до следващия път. Затова близките им заклеймяват авантюрата им като невъзможна.

Обичали се страшно много, но войната между характерите им съсипва любовта. Брюнетката била свободолюбива и жадна за нови емоции, докато Жоро опитвал да я подчини по всевъзможни начини. И двамата не правили компромиси, затова Преси често го дразнела на инат, флиртувайки пред очите му.

След което на него му пада пердето и няма човек, който да може да го укроти.