Преслава е започнала да посещава известен столичен психиатър. Певицата сама се изпусна, че е прибегнала до услугите на лекар, който работи с хора с различни психични разстройства, пише „Всеки ден".

„Важното е да сме щастливи. Няма значение какво ще каже психиатърът! Желая ви хубав ден!", написа фолк дивата в социалната мрежа, а феновете й се зачудиха защо й е да посещава психиатър. „Е, как защо? Тя е много чувствителна и след финала на „ВИП Брадър" е изпаднала в депресия. Преслава страда, че няма да вижда бившите си съквартиранти и да живее под един покрив с Гъмов", коментира запознат със ситуацията и душевното състояние на изпълнителката на „Аматьорка".

Според информациите брюнетката и кукленият актьор се готвят да заживеят заедно, но все още това не е станало факт. Двамата изчакват да мине малко време, защото добричлийката е уплашена от чувствата си.

По време на участието си в риалитито тя неведнъж призна, че много се страхува от обвързване и я втриса от идеята, че някой ден ще й се наложи да мине под венчило. Въпреки че преди година прехвърли 30-те, тя не иска и да чуе за подпис в гражданското, издадоха от близкото й обкръжение пред вестника ни.



Когато някой я попита за семейното й положение, отвръща „Слава Богу, неомъжена!". Преслава изпада в истинска паника от мисълта, че един ден ще се закълне да бъде с някого за цял живот. Певицата изпитвала ужас от мисълта, че това ще ограничи навиците и приятелския й кръг. Чалгаджийката приемала брака като затвор.

Родителите на пайнерката вече искали да дундуркат внуче от известната си щерка, но тя отбивала мераците им, като им заявявала, че имат внучка от сестра й Ивелина. Самата Преслава обожава племенницата си и постоянно я глези, но така и не може да се реши да си има свое отроче. Тя чувствала, че още не е готова на подобна сериозна стъпка. Красавицата смятала, че е по-добре да изчака, отколкото да се омъжи прибързано и после да се разведе.

Феновете на „ВИП Брадър" се шегуват, че Преслава е послушала своята колежка Луна, която й препоръча да ходи на психиатър, за да се бори с всичко, което я яде отвътре. „Преслава според мен има нужда от сериозна помощ. Дали от психолог, или психиатър, не съм компетентна и не мога да кажа. Или поне от нов композитор, защото това, което пее, я показва в ужасна светлина. Песента й „Лудата дойде" най-вероятно е написана точно за нея. Защо аз нямам такива заглавия и такива текстове в моя репертоар?", захапа Луна най-актуалната ни фолк певица.