Преслава, която е сред най-хитовите фолк звезди, а сега и треньор в "Гласът на България" сподели в телевизионен ефир, че не обича да планира бъдещето, особено личния си живот.

"Никога не съм си правила планове, особено в личен план. Там съм най-лежерна и искам да вървя по течението. В работата съм по-перспективна, гледам занапред, в линия живот - не, малко съм ден за ден, каквото стане. Мечтателка съм, романтичка съм, но не правя планове" - заяви певицата в "Нека говорят с... Росен Петров".

Фолк звездата признава, че в ежедневието си, когато има достатъчно време, обича да си поспива повече и да подрежда дома си.  "Много обичам да си чистя, да си прибирам къщата и това е. Страшно ми е приятно, ей така - спокойствие, тишина" - каза тя.

За близо десетилетната си кариера певицата се наложи като любимка на публиката и направи едни от най-големите хитове в жанра. Запитана какво е изживяла и какво е пропуснала за това време, тя отговори:

"За 10 години спечелих много от професионална гледна точка. В личен план това, че нямам семейство, нямам деца до момента, а е можело да имам. Но аз не съжалявам за нищо, което ми се е случило в личен план, не съжалявам за нито един човек, когото съм изгубила, така е трябвало да стане. Не мисля, че съм била прекалено напориста - работа, работа и работа. Кариеристка съм, но не мисля, че чак толкова".

Преслава предпочита да не говори за неприятностите и за това как се справя в най-трудните си моменти, когато й се плаче, а трябва да забавлява хората.

"Винаги съм избягвала такава тема, защото хората гледат. Аз съм шоубизнеса и трябва да ги забавлявам, да ги радвам, а не да им казвам колко ми е тежко на мен. Не, не ми е тежко, добре ми е! Много ми е добре даже!" - категорична е тя, пишат от signal.bg.