Кариерата на Преслава е в криза, убедени са феновете на лекия жанр.

В неотдавнашна онлайн анкета повечето любители на чалгата твърдят, че Преслава вече им е скучна, пък им е омръзнало да коментират любовния й живот и пристрастяването й към алкохола вместо творчески постижения. Според мнозина тя е занемарила и външния си вид и се появява с едни и същи дрехи на участия.

В онлайн гласуването за годишните награди на Планета стана ясно, че Преслава няма да спечели нито една награда и е далеч от челните позиции.



Случайно или не гласуването беше прекратено уж заради хакерски атаки, целящи манипулации във вота. Голяма част от чалга феновете заподозряха именно Преслава като виновница за провала в гласуването и смятат, че тя е платила на хакери или е поставила ултиматум на шефа си да се прекрати гласуването.



Значително намалява и броят на приятелите на звездата. Истински верни са й Коцето и Софи Маринова, която никога не се кара с колегите си. Преслава отдавна е във война с Азис, Галена, Камелия, Емилия. От нея се отдръпнаха и Анелия, Емануела и Джена, пише столичен седмичник.