Фолклъвицата Преслава успокои в социалната мрежа: „Жива съм и съм добре” преди няколко часа. Повод за поста й стана друг, от вчера в късния следобед, когато изпълнителката обяви, че отменя изявите си до края на месеца, без да посочи причина. Така първият й ангажимент е чак на 17 март в Германия. Певицата е една от най-оборотните в „Пайнер” и има участия из цяла Европа непрекъснато, особено в наближаващия уикенд

Феновете й веднага започнаха да се тревожат за нейното състояние и един през друг я запитаха какво й е. Всички й пожелаха бързо оздравяване.
Досега поради настинка или вирус фолк звезда не е отменяла участия. Всички пеят до последно, дори и с дрезгави гласове. Това навежда на мисълта почитателите й, че вероятно не я е подминала грипната вълна, а понеже е бременна, се налага да бъде по-отговорна към здравето си и да набляга на почивка.
Както Hotnews.bg писа още вчера за последно Преси се появи на 20 февруари на честванията на 25-ата годишнина на модна къща, където изпълни няколко песни. Тя изглеждаше в топ форма, но явно професионализмът й не е позволил почитателите да заподозрат, че има нещо нередно.

Всеизвестен факт е, че бременните дами трябва да внимават и да не боледуват, както и да не ходят по масови събития, когато върлуват грипове.

Най-любопитното е, че Преслава преди два дни пя на 25-годишнината на модния бранд на дизайнерката София Борисова. На грандиозното парти, придружено и от ревю, представящо новата колекция на модната къща, Преси изглеждаше видимо здрава. Най-вероятно днес се е случило нещо, което я е накарало да отмени участията си до края на месеца, пише ХотАрена.нет