Докато Преслава си мислеше, че дразни бившия си – Жоро Бирмата, с близостта си с Деян Топалски във „ВИП Брадър“, не се е сетила, че има вероятност на Станоев изобщо да не му дреме за нея.

Жорко не е губил време пред екрана, за да гледа екс гаджето си какви ги върши, тъй като е бил зает да се занимава единствено със своя си живот.

Последните седмици Бирмата прекарал в забавления с авери. Едно от последните му няколко излизания приключва със свалка със знойна изкусителка.

*Бирмата и Преслава

Лора Митева – най-добрата приятелка на фолк певицата Галена, е забелязана да целува страстно Станоев преди няколко дни в известна дискотека.

Бръмчалката е доста близка както на изпълнителката на „Стара каравана“, така и на мъжа й Галин. За рождения ден на Галена преди време, Лора написа в профила си в Инстаграм чувствено съобщение, което гласи:

"Вече 13 години тя не е просто моята приятелка... Тя е човекът ,с който споделям и сълзите и усмивките си ... човекът с когото говорим на един език и вървим рамо до рамо в трудни и хубави моменти.. За мен е без значение каква песен ще направи и дали ще вземе награда ... Дали ще бъде с грим и прическа или просто рошава и по пижама... За мен е най-важно тя да е добре и да получава щастието,което заслужава. ЖИВОТЪТ МЕ НАПРАВИ БЕЗКРАЙНО БОГАТА С ТАКОВА ЧИСТО ПРИЯТЕЛСТВО И С ТОЛКОВА ИСТИНСКИ ЧОВЕК... Честит рожден ден,Дудаки!!! ОБИЧАМ ТЕ @galena1 ❤️"

Напоследък Лора се е сближила и с бившата съпруга на вафления бос – Деси Слава.

След като научила новината, Преслава щяла да припадне. Всеизвестно е, че пред камерите тя и Галена се правят на приятелки, като винаги изтъкват, че в миналото са били съквартирантки и са споделяли радост и тъга под един покрив.

Към днешна дата между тях има огромна конкуренция, която пораждала и неприязън, но дамите не искали да си признаят публично, че всъщност не се траят.



Сега на Преслава ще й е още по-трудно да се прави на мила и добра пред Галка.

Добричлийката си мислела, че е натрила носа на Жоро след участието й във „ВИП Брадър“, където се вреше в ММА боеца Деян Топалски. Оказа се, че Бирмата я е изиграл много по-оригинално, забивайки най-добрата дружка на нейната скъпа колежка Галена.

*Галена и Преслава