Преслава е в дълбока депресия. Фолк дивата е ронила крокодилски сълзи пред личната си фризьорка заради сензационните папарашки снимки на Бирмата и Алисия.

Това разказаха очевидци, пише „Всеки ден". Изпълнителката на „Аматьорка" страда, защото бившият й любим Георги Станоев се е хванал с колежката й.

Преди да види фактите черно на бяло, Преслава отказвала да повярва на слуховете, че Ася от Вакарел и Жоро Бирмата са заедно. Самата Алисия също отричаше, че спи с младия бизнесмен, но папараците на Николета Лозанова ги причакаха на ВИП терминала на летище София, където екипът на предаването „хвана" в крачка двамата влюбени на връщане от романтичната им почивка в Тайланд.

*Алисия и Бирмата на Летище София

*Алисия и Бирмата в Тайланд, сн. Инстаграм

„Преслава плака като малко дете. Явно още има чувства към него или пък е наранена, че я е заменил с нейна колежка. Това е все едно да се хване с някоя от приятелките й. Голямо предателство!", коментираха пред вестника ни очевидци на страданията на Преслава. Според тях Алисия с нищо не превъзхожда Преслава. Освен че е по-голяма от нея с една година и има дете.

25-годишният Станоев явно си пада по каки, защото Преси беше по-голяма от него с 6 години, а Ася го „бие" с цели 7 лета. Според източници на вестника младокът е лудо влюбен в бившата на Ники Михайлов и Валери Божинов и дори двамата обмислят да заживеят под един покрив. „Хлътнал е яко по Алисия. С Преслава не ходеше по почивки в Тайланд и не й правеше такива романтични изненади като на Ася, явно наистина е сериозна връзката им и нищо чудно изпълнителката на „Мой" най-после да отведе пред олтара някой мъж - а именно Бирмата", смятат източниците им.

Заглавна сн. Костадин Кръстев - Коко, сн. ФБ