Истинската причина за раздялата на Преслава с доскорошния й любовник Жоро Бирмата била майката на 21 годишния младеж, която преди дни била жестоко огорчена от необмислена постъпка на певицата.

За това свидетелстват служители от ресторанта на Лидия Станоева, които били подкупени от столични журналисти да си развържат езиците.

Именно те станали преки свидетели на вулканичен телефонен разговор между г-жа Станоева и чалга примата. Обаждането било инициирано от Лидия, която искала да потърси сметка от Преслава защо позволява да се разпространяват слухове, че изневерява на неопитния Жоро, който доста тежко понасял подобни клюки.

Вместо да си посипе главата с пепел и да обясни, че скандалното поведение е част от имиджа на всяка чалга звезда, Преслава на свой ред се изрепчила през слушалката като заявила, че е твърде изморена, за да слуша ''подобни щуротии''. Когато властната Станоева чула да я наричат ''щурава'' буквално побесняла и на секундата отрязала устатата певица, пише skandalno.net.

''Ама ти какво си мислиш, Петя, че аз ще ти плащам клиповете и ти ще си ходиш където ти кефне и при който си искаш ли? Това няма да стане! Внимавай как говориш с мене, защото ще останеш накрая от няколко стола на земята и да видим тогава откъде ще намериш пари за песните си. Смятам, че е най – добре с Жоро да се разделите. Ще вървиш да разиграваш майка си и баща си, не мен'' – отсякла Лидия Станоева.