Страх от наднормено тегло преследва Преслава.

Фолк певицата е направо в ужас от всеки качен грам. Изпълнителката толкова се е притеснила от това да не напълнее, че е направо вманиачена на тема фитнес.

Преслава, която е сред малкото родни звезди, които се радват на симпатията на публиката, отчаяно се опитва да остане слаба. Фолк дивата стартира кариерата си с пищен бюст и доста излишни килца, заради които и днес търпи ужасни критики, пишат от kliuki.bg.

Сега брюнетката обаче изглежда по коренно различен начин и прави всичко възможно, за да постигне визията на истинска звезда. И не може да не й признаем, че успява.

Хубавицата е олекнала с близо 15 килограма само за 1 година и успя да намали бюста си с помощта на пластични операции, пише kliuki.bg. И сега Преси упорито се стреми да не качи нито един излишен грам, тъй като теглото й ужасно я притеснява.

Близки до Преслава коментират, че изпълнителката е направо маниачка на тема фитнес. Трепери за всеки грам, който е качила и упорито се опитва да не качи нищо излишно. Злите езици шушукат, че фолк дивата до такава степен се е вманиачила, че е развила дори анорексия. Но самата Преси е категорична, че няма подобни здравословни проблеми.