Фолкпевицата Преслава, която е в напреднала бременност, видимо се наслаждава на живота извън музикалната сцена. След като спря с участията си, тя все по-често се радва на малките неща в живота и не пропуска да се похвали в социалните мрежи със своите преживявания. Изпълнителката на „Обратно в играта“ демонстрира завидна форма, при положение че вече е в деветия месец. Поп фолк изпълнителката замина за морето преди няколко дни със своя любим – Павел и се радва на хубавото време там. Вместо да лежи на плажа обаче, Преси предпочита по екстремни занимания, особено за жена в нейното състояние. Този път тя сподели кадър от лодка, който показва освен настроение и здрав вестибуларен апарат.


„Дали животът ни ще бъде банално ежедневие или чудесно приключение зависи единствено от нас“, остроумничи фолкпевицата. Разбира се, към снимката, поп фолк изпълнителката и бъдеща майка получи хиляди мили пожелания от почитателите си. Дори и сега, когато е бременна, Преси не пропуска да споделя кадри от ежедневието си с тях в мрежата. А те и благодарят като и казват, че много им липсва и й изпращат хиляди виртуални целувки. Дълго Преслава не беше публикувала нищо в страниците, след снимката, на която държи торта. И към този кадър тя получи много комплименти за външния си вид .

Към него Преси написа, че е „глезена“ и благодари най-вероятно на мъжа до себе си за това, без да споменава името му с няколко хаштага. А тортата е била не само за поп фолк изпълнителката, но и бъдещия й наследник. На нея пише: „Добре дошъл“. Тръгнаха слухове, че терминът на поп фолк изпълнителката е на 20-ти август и тя планира да роди секцио в столична клиника. Тази дата обаче вече мина, а Преси  се забавлява на морето като плува с лодка, което автоматично опровергава тези слухове.