Няма съмнение, че чалга дивата Преслава и гаджето й от 2 години Жоро Бирмата са се разделили.

Дори преди седмица певицата му е върнала ключовете и луксозното розово Бентли, което той й бе подарил, взимайки го от майка си.

Въпреки редицата слухове за годеж, пищни сватби, та дори и бебе, дългогодишната връзка на Преслава с Бирмата завърши злополучно. Колкото и да мечтае за дом и семейство, очевидно пернишкият милионер не е човекът, с който съдбата е отредила кльощавичката певица да прекара остатъка си от живота, съобщава в. „Уикенд“, пише hotarena.net.

Че краят на връзката им настъпва се заговори още преди 2 месеца, но изпълнителката на „Как ти стои” правеше всичко по силите си, за да отклони светлината на прожекторите от личния си живот и да направи последни опити да го стабилизира. Те обаче се оказаха неуспешни. След редицата изневери, в които добричлийката хванала възлюбения си, тя решила, че колкото и добра партия да е в живота и леглото, младокът определено не е за нея.

*Бирмата и Преслава

Преслава вече официално се е изнесла от дома на Георги и се връща постепенно към живота си на неомъжена жена, връщайки се в пловдивското си жилище. Певицата е върнала и шикозното розово Бентли, което прилапа от майката на Жоро – Лидка-Скалата, като в момента цицорестата брюнетка карала стария си джип Mерцедес, с който обикаля страната по участия.

Майката на Станоев бе и все още е върла привърженичка на Преслава, заради което милионерката гледаше всякак да прикотка синчето си да сключи брак с чалга звездата. Именно заради това тя обсипваше с подаръци евентуалната си бъдеще снаха, заради което дори се раздели и с тузарското си Бентли, преотстъпвайки й го.

Близки до властната Лидия разказват, че жената приемала изключително тежко раздялата на сина й с Преслава. Желязната майка била категорична, че синът й няма да си намери по-добро момиче от хитовата звезда, особено предвид факта, че компанията му по барове и дискотеки е предимно от леки жени и пройдохи, които само като паразити гледат да го налазят и да му цицат от богатството.

Въпреки раздялата, Преслава и Лидия опитвали да запазят добри отношения, но това било невъзможно, тъй като всяка поела по своя път, а и певицата не искала отново кракът й да стъпва в къщата на бившия й.

*Преслава и Лидия

И докато Петя, както е паспортно име на звездата от „Пайнер”, ближе раните си по погубената любов в курорта Лозенец, то бившият й полива раздялата с обилни количества шампанско в тузарския комплекс „Хевън” в Слънчев бряг. Морски хроникьори разказват как всяка вечер Бирмата гуляе с различни жени и пръска стотици левове, очевидно щастлив и предоволен от свободата, която си взел след разтрогването на връзката му с Преслава.