Заформя се нова чалга война. След постоянните скандали между Анелия и Емилия е ред Преслава и Райна да се хванат за косите. И този път причината е мъж, а именно Константин.

Изпълнителката на "Лудата дойде" е бясна на колежката си за дето направи най-добрия й пшриятел за смях в предаването на Сашо Диков. Райна нарече Косето "наркоман, алкохолик и женкар".

Тя обясни, че най-много се изнервяла на скалъпените оправдания, с които любимият й опитвал да я умилостиви: "Не съм ревнива, но си имам принципи", заяви певицата и сподели, че не можела да прочава, пише "Жългария днес". Тогава, как така му е прощавала изневерите "десетки пъти"?!

Като чула тежките обвинения по адрес на Коцето Преслава полудяла. Качила се в колата си с усилена музика до дупка и полетяла към звукозаписното студио. Певицата е твърдо решена да запише песен, в която да осмее колежката си Райна.

Изпълнителката на "Ти ме лъгжеш най-добре" наскоро сподели, че има ясновидски способности и най-вероятно вече знае какво я чака. Очаква се затишие пред буря, пише lifestyle.bg.