Преслава бързо забрави за бившия си любим Георги Станоев - Бирмата и вече е в обятията на нов богаташ.

Брюнетката беше забелязана от репортер на ,,Всеки ден" да вечеря с мъж около 40-те, който не е известен в медийното пространство.

Кавалерът на певицата паркира лъскавото си червено ,,Ферари" пред полупразното заведение и двамата с Преси побързаха да влязат възможно най-незабелязано и да не бият на очи. Те се настаниха на най-усамотената маса, а певицата през цялото време се оглеждаше дали ги гледат останалите посетители, пише ,,Всеки ден".

,,Със сигурност не са само приятели, защото мъжът се държеше по-интимно с нея. Личи си, че са прясна двойка и излизат отскоро заедно. Сигурно поради тази причина Преслава го крие и не смее да сподели, че е влюбена", коментираха от персонала на заведението.

Новият на добричлийката е коренна противоположност на Бирмата. Той е доста по-голям от нея - около 40-те, с прошарена коса и не чак толкова стройна фигура - има шкембе. Бившият й Станоев е на 24, а самата Преси чукна 30 през изминалата година. Най-вероятно баровецът развива едър бизнес и е от провинцията, тъй като до този момент не е засичан в столицата.

*Бирмата и Преслава

В първите дни на новата година фолк певицата потвърди, че окончателно се е разделила с Георги Станоев - Бирмата. Пайнерката и бизнесменът изкараха близо 2-годишна бурна връзка, като ту се събираха, ту се разделяха, а понякога се и биеха. „Пътищата ни се разминаха", призна певицата и дори проля няколко сълзи по бившия си пред Азис в предаването на Николета Лозанова ,,Папараци".

Приближени до Петя разказват, че брюнетката на моменти още тъгува за Георги, но смятала, че с новото гадже ще го избие като клин. ,,Решила е да пробва да изтрие Бирмата от живота си и в момента се среща с един господин, ако нещата станат сериозни, тя сама ще се похвали", потвърди и приятелка на фолк дивата.