Новата й любов Павел Лазаров се оказа дружка на старата й тръпка - Георги Станоев-Бирмата.

Двамата млади мъже са близки приятели и често купонясват заедно в една компания, научи "България Днес" от отлично осведомени източници.

Лазаров освен със славата си на плейбой и симпатяга е известен в нощна София като супербогат и проспериращ бизнесмен.

Репортерска проверка показа, че Лазаров стопанисва хиляди декари овощни дръвчета в района на Мездра и Враца. Самият той е родом от врачанско село и не крие този факт от любопитните, пише "България днес".

В чалга средите Павката, както го наричат близките му хора, е известен и с предишните си любовни афери. Преди години той бе гадже на плеймейтката Златка Райкова - Русата Златка, а след това и с друга нейна колежка - Мария Цветкова.

Днес Павката и Преслава са неразделни, кълнат се пред вестника свидетели на любовта им. Новата светска двойка дори не се крие - Лазаров често посещава участия на певицата, след които демонстративно я обсипва с целувки и милувки.

"В началото Преслава гледаше да опази в тайна новото си гадже, най-малкото защото е приятел на бившия й Жорко Бирмата. Явно й беше неудобно от хорското мнение, тъй като злобари и интриганти веднага ще я изкоментират как се залюби с авер на Станоев. Вече обаче изобщо не й пука, тъй като самият Жорко продължи живота си с друга певица - Алисия", разказват пред "България Днес" информирани.



Вчера Преслава навърши 33 години. Певицата, която е родом от Добрич, няма намерение в близо бъдеще да зарадва своите родители с внуче. Въпреки че именно сега е в разцвета на младостта и силите си, Петя поставяла на първо място своята кариера. Изниква и друг въпрос - настоящият й Павел вече има дете и никак не напира да прави второ.

"Бебето не е приоритет за никого. Освен това толкова бързо се променят нещата, че не се знае дали връзката им ще узрее за подобна важна житейска крачка", одумват ги клюкари.

Преслава изпитвала панически страх да забременее, защото това автоматично ще я извади от голямата игра и сцената. За никого не е тайна, че тя е най-хоноруваната певица и най-предпочитана за участия в чалга средите. Добричлийката никак не възнамерявала да пусне кокала на свои колежки като Галена, с които е в непрестанна конкуренция и мерене на рейтинг.
За самия бизнесмен се знае, че е почитател на красивите жени.