Шофьорът на фолк звездата Преслава - Иван Саравски, е убил с колата си човек на пешеходна пътека, след което е избягал.

Това се случва на 6 декември миналата година, пише в. Всеки ден. Скандалът е грандиозен, защото протоколите от катастрофата се оказаха заменени, а виновникът е бил пиян и дрогиран, отървал се е с помощта на катаджия, който е вписал друг човек като извършител в документите. Шофьорът и полицаят са в ареста, след като чак миналата седмица престъплението им излезе наяве.

Случаят ще се окаже още по-драматичен, тъй като вероятността и самата Преслава да е била в автомобила е доста сериозна. Присъствието й със сигурност е допринесло катаджията да съдейства, за да се покрие убийството.

Тя е имала участие същата вечер близо до пловдивския клуб "Галакси", където е запивал и шофьорът й, след което се случва злощастната катастрофа. Възможно ли е Преслава да си е тръгнала сама от концерта си, ако е дошла с шофьор?

Шофьорът Саравски е обвинен, че на 6 декември е блъснал на пешеходна пътека 84-годишният Петко Петков, който е починал, а катаджията Костадин Илиев - за това, че му е помогнал чрез съвети как да постъпи. Катастрофата е станала на бул. "Христо Ботев".