На това му се казва звезда с голямо сърце! Фолк певицата Преслава определено е една от най-благородните певици.

Изпълнителката, която печели сърцата на феновете си с усмивка и благ характер, често е давана за пример дори от колежките си в бранша. А благородството й очевидно е черта, която не проявява само към собственото си семейство, но и към обикновените хора, които не са й толкова близки, пише kliuki.bg.

Доказателство за милосърдното сърце на певицата не е само сумата от 8200 лева, които тя дари след свой концерт за лечението на едно дете. Преслава направи този жест преди време за малкото момиченце Алекс, което като нея е родено в Добрич. Детето страдало от церебрална парализа и епилепсия, но благодарение и на щедрия жест на звездата вече се лекува в клиника в Израел.

*Преслава

За да подкрепи малката пациентка и да й вдъхне кураж през трудните моменти на лечението певицата лично заминала за Израел, където посетила момиченцето в клиниката. Освен усмивката на детето, там я посрещнала и добрата новина, че то реагира изключително добре на лечението и лекарите дори са намалили дозата лекарства.

Радостна от щастливото развитие на нещата Преслава обещава, че ще продължава да помага на малката Алекс, като заяви намеренията си публично в социалната мрежа.