След има-няма и половин година връзка с пернишкия милионер Жоро Бирмата Преслава, любимката на чалга феновете, отново е свободен електрон – пише в. „Уикенд“.

Певицата на годината предприела това действие, след като синът на бившата президентка на Металург – Перник Лидия Станоева-Скалата взел да дава на заден, заплашен в най-скоро време да фалира.

Последната тлъста клюка гласи, че преди 2-3 седмици Преслава и бившият й вече приятел си устроили гранде скандал в столично заведение.

Очевидци дори твърдят, че са станали свидетели на абсурдни сцени, подходящи повече на пияни до козирката махленски хъшлаци, отколкото на хора с положение в обществото. Посред бял ден, както си седели кротко и тихо на уединено сепаре, Жоро Бирмата и Преслава си скочили и се заблъскали един друг пред погледите на изумените посетители.

Според информатори на вестника повод за „скандале гранде“ станал поредният опит на цицорестата изпълнителка да издои няколко хиляди лева от домашния си питомец. Според слуховете Преслава поискала от приятеля си внушителна петцифрена сума, която да инвестира в ново видео. Парашутът на изпълнителката обаче този път не се отворил, защото Бирмата категорично отказал да спонсорира новия й клип.

Така че, мъже, Преслава отново е свободна!