Съдебната сага около преследвача на Емануела продължава. Певицата разкри пред "България днес", че делото е отложено отново, защото Александър Воуг не се явява в съда. "Този човек се крие! В България няма структури, които да прибират такива хора с болни мозъци. Аз мога да се пазя, но има хора, които не могат", споделя притесненията си Емануела. "Не може да не могат да го открият толкова много време. По делото няма никакво развитие.

Нито някой го е намерил, а според мен и никой не го търси. Този човек може да ходи и да притеснява и други хора. Доколкото знам, е застрелял куче, има някакви психически проблеми", допълва още Емануела. Синеоката чалга звезда е известна и с категоричните си позиции относно коронавируса и съпътстващата го криза.

Според нея всичко е преекспонирано. Емануела споделя, че се чувства добре, макар че от дълго време няма работа. "Бих си сложила руската ваксина "Спутник", но само и единствено ако ще ни позволят да работим. Ако трябва да си сложа ваксина и после да си стоя вкъщи и да нося маска, не виждам смисъл да го правя!".