През изминалата работна седмица всяка вечер гледахме Прея в "Черешката на тортата", а от днес ще продължим да я слушаме в "Шоуто на Николаос Цитиридис". Тя впечатли гостите си с ефектно предястие, апетитно основно и феноменален десерт и взе плакета, но зрителите обявиха за победител Пресиан. Но животът на Прея невинаги е бил така изпълнен с щастие, а появата ѝ на бял свят е истинско чудо. Родителите на Прея се запознават в Гърция през 90-те години на миналия век.

Там баща ѝ е студент, а майка ѝ работи. Влюбват се от пръв поглед, скоро заживяват заедно у нас и мечтаят за дете. Но опитите им все удрят на камък, разказва "Галерия". Оказва се, че двойката има репродуктивни проблеми, а лекарите на дават големи шансове за зачатие. Тогава започват да се надяват на чудо. Семейството на баща ми са мюсюлмани, но в един период от живота си по някакви причини той решава да приеме християнството и изминава близо 500 км пеша, за да го направи", разказва певицата.

Докато се молят на Бог за дете, родителите й дават обет да кръстят детето си Прея, което произлиза от думата за молитва на английски. И чудото се случва. Момиченцето се ражда, а всичките му имена са Прея-Ейрин-Комфорт Рекс Осасей. Щастието обаче приключва бързо - едва когато Прея е на 11 месеца, баща ѝ загива в катастрофа. Плътно до самотната майка застава нейният брат, вуйчо на бебето. Години наред семейството води тежък живот, парите все не стигат.

В тийнейджърските си години Прея разбира какъв огромен талант има. Явява се и в X Factor, и в "Музикална академия", но през цялото това време и работи, за да се прехранва. Продава играчки в магазин, постъпва в пиърсинг студио, но не се отказва от мечтата за сцената.